استاندار خراسان رضوی: گسترش فیبر نوری در مشهد عقب مانده است وزیر نیرو: برق را ۵۰۰۰ تومان می‌خریم ۴۹ یا ۳۹ تومان می‌فروشیم! بیانیه همایش سیاست‌های پولی: نظارت بر هزینه‌ها و کاهش رانت جویی ضروری است برق مشترکین پرمصرف خانگی و تجاری در خراسان رضوی محدود می‌شود (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | جدیدترین قیمت دناپلاس افت ۴ تا ۹۰ میلیونی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز موبایل‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول حرکت به سوی صادرات صنایع‌دستی از خراسان رضوی کلید خورد تخصیص ارز برای واردات کالا‌های مشابه تولید داخل متوقف شد تفاوت قیمت میلگرد آجدار و ساده؛ کدام مقرون‌به‌صرفه‌تر است؟ نرخ مالیات پرسودترین شرکت‌ها فقط صفر تا ۱۰ درصد بوده است شاخص کل بورس سقف تاریخی خود را شکست | رشد ۳۶ هزار واحدی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برای خرید عرضه اولیه «مهر» چقدر نقدینگی لازم است؟ برق ۱۳۸ بانک و اداره پرمصرف در مشهد قطع شد | بانک‌ها در صدر ادارات پرمصرف  ثبت‌نام بیش از ۹۳ هزار مستأجر برای وام ودیعه مسکن | فقط ۵۲ فقره پرداخت شده است طلا و سکه در بازار مشهد گران شد | ورود طلا به کانال جدید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تجارت ریلی خراسان رضوی روی ریل رونق قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۸۳ هزار تومان جا خوش کرد با ۲۰۰ میلیون تومان رهن در کدام مناطق مشهد می‌توان آپارتمان اجاره کرد؟ (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز مرغ و گوشت قرمز در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قیمت سینه مرغ جزئیات تغییر در حق بیمه تأمین‌اجتماعی سهم کارفرمایی کارگاه‌های تا ۵ نفر کارگر اعلام شد + لیست ۱۲ ردیف به فهرست اقلام مشمول محاسبه با نرخ ارز ترجیحی اضافه شد + جدول جزئیات قیمت سوخت مایع و برق واحد‌های کشاورزی مشخص شد قیمت عمده‌فروشی میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی به کیلویی چند رسید؟ قیمت طلای جهانی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد کشف ۲۵ تن خوراک دام قاچاق در مشهد پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | روند بازار صعودی می‌ماند؟ دیجی‌کالا در مسیر پذیرش و عرضه در بورس قرار دارد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رشد سهام در بازارهای جهانی | جهش قیمت نفت و سقوط نرخ طلا
سرخط خبرها

تخلف یک شرکت فولادی در اصفهان به دلیل فروش بی‌ضابطه بلیت پرواز‌های اربعین | جریمه ۱۳۳ میلیاردی ۷ شرکت هواپیمایی برای گران‌فروشی

  • کد خبر: ۱۸۱۳۹۲
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
تخلف یک شرکت فولادی در اصفهان به دلیل فروش بی‌ضابطه بلیت پرواز‌های اربعین | جریمه ۱۳۳ میلیاردی ۷ شرکت هواپیمایی برای گران‌فروشی
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در استان اصفهان یک شرکت هواپیمایی تعداد زیادی از بلیت‌های اربعین خود را به شرکت بزرگ فولادی استان واگذار کرده بود و این شرکت فولادی به واسطه شرکت دیگری بلیت‌ها را بین ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان می‌فروخت.

به گزارش شهرآرانیوز احمد اصانلو در نشست خبری امروز دوشنبه ۶ شهریور از کشف تخلفات در حوزه فروش بلیت پرواز‌های اربعین در شرکت بزرگ فولادی در استان اصفهان و برخورد با متخلفان خبر داد.

وی گفت: در دوره‌های گذشته به غیر از سال قبل دولت به دلیل تفسیر از قانون، هیچ نظارتی بر بلیت پرواز‌های خارجی نداشت و معتقد بود که قیمت‌گذاری برای پرواز‌های خارجی شامل موضوعات دیگری است که نیاز به نظارت دولتی ندارد؛ اما سال گذشته کار را در این حوزه شروع کردیم و با همراهی وزارت راه و شهرسازی و مرحوم رستم قاسمی، ضوابط قیمت‌گذاری بلیت شرکت‌های هواپیمایی در سفر اربعین تعیین شد این موضوع سامان یابد.

وی افزود: سال گذشته مقطعی برای عرضه بلیت‌های اربعین در نظر گرفتند، اما شرکت‌ها قبل از تاریخ اعمال شده، بلیت‌ها را به شکل چارتری فروختند و زمانی که ما ورود کردیم دیدیم امکان رسیدگی به تخلفات وجود ندارد، اما امسال وزارت راه فروش‌چارتری بلیت پرواز‌های اربعین را ممنوع کرد و سامانه‌ای برای فروش و عرضه بلیت مشخص شد و شرکت‌های هواپیمایی مکلف شدند بلیت خود را در آن سامانه عرضه کنند.

اصانلو ادامه داد: برای اینکه هم کمک کنیم به سازمان هواپیمایی تا تخلف در حوزه فروش بلیت اربعین صورت نگیرد، گشت‌های مشترک خود را در بحث پرواز اربعین در فرودگاه‌ها راه‌اندازی کردیم و رؤسای شعب ما در فرودگاه مستقر هستند.

وی ادامه داد: در دو روز اخیر کشف تخلف در حوزه بلیت پرواز‌های اربعین صورت گرفته است؛ از جمله در استان اصفهان که یک شرکت هواپیمایی بر خلاف تکالیف شرکت هواپیمایی کشور، تعداد زیادی از بلیت‌های خود را به شرکت بزرگ فولادی استان واگذار کرده بود و این شرکت فولادی به واسطه شرکت دیگری بلیت‌ها را بین ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان می‌فروخت که با ورود به‌موقع تعزیرات حکومتی هم آن فرد واسطه و دلال دستگیر شده و هم بلیت‌ها با رقم مصوب در اختیار مردم قرار گرفته است.

رئیس سازمان تعزیرات ادامه داد: همچنین در حوزه حضور میدانی، رؤسای شعبه ملی در فرودگاه سلام در تهران و نیز مراکز استان‌ها به صورت شبانه‌روزی حضور دارند و برای تحقق این امر دو شعبه افزوده‌ایم که مردم گران‌فروشی را گزارش کنند تا در همان فرودگاه رسیدگی شود و هم اینکه رقم اضافی دریافتی عودت داده شود و هم با تخلف برخورد قاطع صورت بگیرد.

اصانلو در بحث ممانعت از گران‌فروشی به زائران اربعین گفت: گران‌فروشی پارکینگ‌ها در شهر‌های مرزی را هم تحت کنترل داریم و رؤسای شعب ما در این شهر‌ها مستقر هستند و به تخلفات رسیدگی می‌کنند از جمله در روز گذشته یک پارکینگ در شهر مهران به دلیل گران‌فروشی پلمب شد.

معاون وزیر دادگستری در ا‌دامه درباره برخورد با گران‌فروشی شرکت‌های هواپیمایی گفت: کشور با کمبود هواپیما مواجه است که در مناسبت‌ها که افزایش تقاضا وجود دارد، قیمت‌های بلیت هواپیما افزایش می‌یابد. برای همین برنامه‌ریزی‌هایی از سوی وزارت راه صورت گرفته تا این مشکل حل شود.

وی افزود: بر این اساس تعدادی هواپیمای خریداری شده است. زمانی برای استقبال از هواپیمای خریداری شده مراسم می‌گرفتند، اما در این دولت حدود ۷۰ هواپیما خریداری و وارد کشور شده است.

اصانلو ادامه داد: رسیدگی به موضوع تخلفات شرکت‌های هواپیمایی به شعب ملی واگذار شده است. چند رئیس شعبه ملی در شرکت هواپیمایی کشور مستقر شده‌اند و با استفاده از داده‌های اطلاعاتی از تعداد پرواز‌ها و فروش بلیت، احکامی صادر کردند که طبق آن در پنج ماه گذشته ۷ فقره جرایم سنگین صادر شده است که میزان جریمه اعمالی ۱۳۳ میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: آخرین مورد شرکت هواپیمایی کیش ایر است که به ۲۶ میلیارد تومان جریمه محکوم شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->